Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Zowel de immediaatprothese als de nieuwe volledige gebitsprothese vallen voor het grootste gedeelte binnen de vergoeding van uw basisverzekering.

Er wordt rekening gehouden met uw wensen.

Hiervoor moeten er afdrukken gemaakt worden. Er wordt rekening gehouden met uw wensen. Denk hierbij aan de kleur van de tanden, het nabootsen van de huidige situatie in de mond of juist een perfect rechte rij tanden. Op het moment dat de tanden getrokken worden is de noodprothese klaar en wordt deze direct in de mond geplaatst.

Zodoende hoeft u niet zonder tanden te lopen en kunt u vast voedsel eten. Het is echter geen comfortabele periode. De kaken slinken de komende weken flink en de pasvorm is hierdoor ook vaak niet goed. Daarom is het gebruikelijk dat u regelmatig gezien wordt door de tandprotheticus.

De eerste periode wordt er, wanneer het nodig is, een aantal keer een zacht laagje in de gebitsprothese aangebracht waardoor de pasvorm nog enigszins voldoende is. De immediaatprothese is een noodoplossing. Na ongeveer een half jaar tot één jaar zijn de kaken voldoende genezen en geslonken. Normaal gesproken wordt dan de definitieve gebitsprothese aangemeten.

Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Ik kan met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte eigen bijdrage is. De meeste verzekeraars vergoeden een nieuwe gebitsprothese na vijf jaar.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update