Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Na jaren ervaring zag ik bij veel patiënten dezelfde, terugkerende behoeften.

Het was tijd om het anders aan te pakken en de patiënten écht te geven wat ze nodig hebben.


Ruim tien jaar geleden ben ik begonnen met werken in de tandtechniek.

Na de vierjarige basisopleiding tandtechniek schoolde ik mezelf, middels een specialisatiejaar, om naar specialist prothesetechnicus aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht. Vervolgens heb ik de vierjarige opleiding tot Tandprotheticus gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht.

Naast mijn baan als leidinggevende op de protheseafdeling deed ik ervaring op met het aanmeten van de gebitsprothese aan de stoel. Ik voerde deze werkzaamheden uit bij diverse tandartspraktijken.

Mijn grootse ambities en interesse in het vak resulteerde uiteindelijk in het starten van Mondzorgcentrum Truijen. Vanaf de start van het bedrijf behandelde ik voornamelijk patiënten in zorginstellingen en tandartspraktijken. Momenteel ligt de nadruk voornamelijk op het behandelen en techniekwerk in eigen praktijk, gecombineerd met behandelen in zorginstellingen en huisbezoeken voor de patiënten die moeilijk te been zijn.

Na jaren ervaring zag ik bij veel patiënten dezelfde, terugkerende behoeften. Het was tijd om het anders aan te pakken en de patiënten écht te geven wat ze nodig hebben.

Mensen denken vaak dat wanneer ze geen eigen tanden meer hebben ze geen tandarts of tandprotheticus meer te hoeven bezoeken.

Het is verstandig om ieder jaar een controle te laten uitvoeren. Tijdens de controle wordt er onder andere gekeken naar de pasvorm, slijtage van de kunsttanden en de beethoogte. Ook wordt er gekeken naar afwijkingen in het mondslijmvlies en de tong.

Neem contact op

Toe aan een nieuw kunstgebit of aanpassingen aan uw huidig kunstgebit?

Sinds april 2019 is Mondzorgcentrum Truijen gevestigd in het centrum van Budel. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare voorzieningen in de mond.

Bent u toe aan een nieuw kunstgebit of aanpassingen aan uw huidig kunstgebit, maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. U kunt een begroting meekrijgen waarmee u bij uw ziektekostenverzekering kunt navragen wat uw vergoeding is.

Zowel het aanmeten aan de behandelstoel als het vervaardigen van het techniekwerk wordt door de protheticus uitgevoerd. Zo wordt het beeld van de patiënt wat verkregen wordt aan de stoel overgebracht in het werkstuk.

Bekijk de mogelijkheden

Onze aan huis service
Aan huis service
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update