Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Mijn werkzaamheden als denturist

Mijn werk is heel erg afwisselend zo geef ik voorlichting en advies over hoe een prothese het best onderhouden kan worden, verwijs in u door indien dit nodig is naar een arts, tandarts of implantoloog. Uiteraard is één van mijn hoofdtaken als denturist dat ik volledige of partiële prothesen aanmeet en plaats. 

Als denturist verzorg ik het proces van zowel het aanmeten en plaatsen van uw kunstgebit. Ik neem hierin uw persoonlijke wensen mee. Allereerst wordt er gewerkt aan een proefprothese van was. Deze zal dan zowel door uzelf op esthetisch gebied als door mij op technisch gebied beoordeelt worden. Zijn we beiden tevreden? Dan wordt de prothese afgemaakt en vervolgens geplaats. U heeft gemiddeld zes bezoeken nodig voordat u kunstgebit geplaatst is.

Het voordeel van een denturist

U bent niet de enige die een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese nodig heeft. Maar liefst miljoen Nederlanders hebben een denturist bezocht en dragen een prothese. Helaas zijn er heel vele mensen die veel ongemakken ervaren van hun prothese. 

In mijn praktijk staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Ik wil mensen écht geven wat ze nodig hebben. Daarom zult u in mijn praktijk ook voelen dat er ruimte en tijd is om ook uw eigen wensen mee te nemen. Ik wil net als u dat uw tandprothese comfortabel zit en dat het resultaat er mooi en natuurlijk uitziet. Alsof het uw eigen tanden zijn. 

Een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op als u een intakegesprek wilt met onze denturist. We zullen samen uw wensen en klachten doorlopen en een behandelplan opstellen. Ik zal toegewijd zijn om u een mooi en gezond resultaat prothese te verzorgen. 

Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Ospel, Nederweert, Ell, Kelpen, Weert, Someren, Maarheeze, Cranendonck, Budel, Stramproy en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Eindhoven, Geldrop, Bergeijk, Neerpelt, Heeze, Leende, Roermond, Helmond, Hamont, Deurne, Bocholt, Maasbracht, Roggel, Valkenswaard, Meijel, Lommel, Overpelt, Asten, Helden, Leudal.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update