Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Verschillende gebitsprotheses

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er verschillende soorten protheses mogelijk:

Zo kunt u ervoor kiezen uw gebit te vervangen met een volledige prothese. Daarbij heeft u keuze uit het maken van een kunstgebit. Deze is gemakkelijk uitneembaar en schoon te maken wanneer nodig is. Ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van implantaten is uw kunstgebit nog steeds uitneembaar, maar zit hierdoor wel beter vast. 

Wanneer u slechts een paar tanden in uw gebit mist kunt u kiezen voor een gedeeltelijke prothese. Deze vervangt enkel de tanden of kiezen die u mist. Een frameprothese rust gedeeltelijk op uw tandvlees of de overgebleven tanden en kiezen en is ook weer uitneembaar. Deze wordt zo gemaakt zodat de gebitsprothese nauwelijks van uw eigen gebit en tandvlees te onderscheiden is. De plaatprothese is dan weer bevestigd aan uw tanden en kiezen waardoor deze minder snel schade toebrengt aan uw tandvlees. 

De immediaatprothese wordt direct geplaatst na het trekken van uw tanden en kiezen. Zo hoeft u niet rond te lopen met een incompleet gebit en krijgen de wondjes snel de kans te genezen. 

Aanpassingen aan uw gebitsprothese

Uw gebit veranderd gedurende de tijd verstrijkt. Uw kaak slinkt waardoor uw volledige gebitsprothese voor ongemakken kan zorgen. Uw prothese zit te los, u krijgt spraakproblemen of andere klachten zoals pijn in de mond. Uw gebitsprothese kan in vele gevallen worden aangepast zodat deze weer goed aansluit op het tandvlees. Dit kan worden gedaan middels een voering die aan de binnenzijde van de prothese wordt aangebracht.  Zijn de tanden en kiezen versleten waardoor ze elkaar foutief raken? Dan kunt u het best kiezen voor een nieuwe prothese in het gebit.

Laat u helpen door Mondzorgcentrum Truijen

Niet alleen voor een nieuwe gebitsprothese of aanpassingen maar ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Is er een tand gebroken, de prothese in uw gebit gescheurd of misschien zelfs gebroken? Neem dan contact op met Mondzorgcentrum Truijen. Wij repareren uw prothese en stellen de oorzaak vast om herhaling van dit ongemak te voorkomen. 

  • Dé specialist in het aanmeten van gebitsprothese op locatie.
  • Professioneel en oog voor persoonlijke aandacht en zorg.
  • Binnen één week bent u in het bezit van uw nieuwe gebitsprothese!
Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Ik kan met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte eigen bijdrage is. De meeste verzekeraars vergoeden een nieuwe gebitsprothese na vijf jaar.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Nederweert, Maarheeze, Stramproy, Kelpen, Cranendonck, Ospel, Someren, Budel, Weert, Ell en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Helmond, Eindhoven, Lommel, Leudal, Neerpelt, Heeze, Maasbracht, Roermond, Meijel, Helden, Leende, Geldrop, Bocholt, Valkenswaard, Bergeijk, Asten, Roggel, Deurne, Overpelt, Hamont.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update