Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Veel mensen beschikken niet over eigen vervoer. Om meerdere malen een praktijk te bezoeken kan zodoende soms vrij lastig zijn. Ze moeten regelmatig familie of vrienden vragen of zij diegene willen brengen en ophalen. Het komt regelmatig voor dat zo iemand een slecht kunstgebit heeft en geen hulp zoekt omdat dit simpelweg zelfstandig bijna onmogelijk is en niet tot last willen zijn voor anderen.

Huisbezoeken

Voor een nieuw kunstgebit bezoekt u gemiddeld 6 keer de praktijk. Een struikelblok voor velen. Daarom bieden wij huisbezoeken aan voor thuiswonenden die slecht te been zijn, geen eigen vervoer hebben en in zorginstellingen.

Wij kunnen aan huis komen voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Het kan zijn dat het nodig is om het gebit op te vullen of te vernieuwen. Dit kan allemaal in de eigen stoel in de vertrouwde omgeving plaatsvinden.

Alvorens er een behandeling gestart wordt kan er eerst een begroting gemaakt worden. Daarmee kan bij de verzekering geïnformeerd worden wat de eigen bijdrage is. Wij beschikken over een trolley met alle benodigdheden om deze behandelingen op professionele wijze uit te voeren.

Tevens bieden wij deze service aan in zorginstellingen. Zo komen wij geregeld in aanleunwoningen en gesloten afdelingen.

Zorginstellingen

Ook voor bewoners van een verzorgingstehuis is het vaak bijna onmogelijk om de praktijk te bezoeken. Buiten het feit dat het logistiek vrij lastig is kan het een enorme impact geven om een verandering van omgeving te ondergaan.

Wij bieden onze diensten dan ook aan in zorginstellingen. Een aanpassing of nieuwe gebitsprothese wordt meestal op de eigen kamer aangemeten om voor zo min mogelijke stressfactoren te zorgen.

Het is erg belangrijk om eens per jaar een controlecheck uit te laten voeren. Er wordt gekeken naar de functionaliteit van het kunstgebit. Tevens worden de mondslijmvliezen, tong, lippen en wangen zorgvuldig gecontroleerd op afwijkingen.

Alvorens er een behandeling wordt gestart wordt dit eerst zorgvuldig met de familie besproken rekening houdend met eventuele ziektebeelden en gedragsproblemen. Zonder toestemming wordt er geen behandeling gestart.

Wist u dat de meeste cliënten die in een zorginstelling zijn opgenomen recht hebben op volledige vergoeding vanuit de Wet Langdrurige Zorg.

Zo wordt alles vergoed van een controle tot aan een volledige nieuwe gebitsprothese.

Voor informatie omtrent de vergoeding kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update