Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Een kunstgebit zonder zorgen - implantaat!

Om ervoor te zorgen dat u uw kunstgebit goed kunt dragen zijn twee implantaten normaliter voldoende. Implantaten voor uw gebit zijn doorgaans gemaakt van titanium. Dit materiaal wordt namelijk niet door uw lichaam afgestoten. Het plaatsen van een implantaat wordt bij een kaakchirurg of tandarts-implantoloog gedaan onder een plaatselijke verdoving. Normaliter vindt het plaatsten van implantaten veelvuldig plaats bij de onderkaak. Implantaten in de bovenkaak komen nauwelijks tot niet voor. Zodra uw kaak genezen is van deze ingreep zal het implantaat voor uw gebit houvast bieden. Op deze manier kunt u uw kunstgebit zonder zorgen dragen. 

Wanneer kiest u voor implantaten?

Het kiezen van implantaten voor uw gebit doet u zodra het functioneren met een “normaal” kunstgebit niet langer goed gaat en u klachten blijft houden. In dergelijke gevallen gaat uw kunstgebit steeds losser zitten en zult u steeds meer pijn ondervinden bij het dragen van uw kunstgebit. In samenspraak met Mondzorgcentrum Truijen kan beoordeeld worden in hoeverre het plaatsen van een implantaat voor uw tand of gebit daadwerkelijk nodig is. 

De voordelen van implantaten in uw gebit

Implantaten worden in samenwerking met een implantoloog in uw gebit geplaatst.Tandprothetiek Truijen staat u ten alle tijden bij gedurende dit proces en zorgt voor een nieuw en stralend gebit die op de implantaten geplaatst kan worden. De klikprothese wordt vastgemaakt aan de implantaten waardoor het kunstgebit stevig vast zit. U ondervindt minder snel problemen die kunnen optreden bij een los kunstgebit. U kunt met gemak eten en praten zonder dat uw kunstgebit u in de weg zit.

 

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Weert, Someren, Ell, Maarheeze, Kelpen, Nederweert, Budel, Ospel, Stramproy, Cranendonck en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Leende, Maasbracht, Valkenswaard, Helmond, Bocholt, Deurne, Eindhoven, Asten, Overpelt, Heeze, Geldrop, Leudal, Neerpelt, Helden, Roggel, Lommel, Meijel, Roermond, Bergeijk, Hamont.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update