Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Wie zijn wij?

Mondzorgcentrum Truijen is sinds maart 2019 gevestigd in het centrum van Budel. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van het kunstgebit, klikgebit, gedeeltelijke gebitsprothese, reparaties en aanpassingen zoals opvullen. Wij werken zelfstandig, zonder verwijzing of supervisie van de tandarts. Daarnaast beschikken wij ook over ons eigen tandtechnische laboratorium. Zowel het aanmeten als het vervaardigen van de gebitsprothese wordt onder één dak uitgevoerd. Een groot voordeel is dat het techniekwerk niet extern vervaardigd wordt en hiermee het beeld en de wensen van de patiënt 1-op-1 worden overgedragen in het werkstuk. Tevens kunnen aanpassingen direct worden uitgevoerd terwijl u wacht. 

Gedeeltelijke / volledige vergoeding

De kosten worden in de meeste gevallen bij Mondzorgcentrum Truijen voor een groot deel vergoed door uw zorgverzekering. Een basisverzekering is vaak al voldoende om het grootste gedeelte vergoed te krijgen. Wij zijn gecontracteerd met de meeste zorgverzekeraars en hanteren de vastgestelde tarieven. Zo betaald u nooit teveel. 

Meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?

Bent u woonachtig in België?

Ook dan bent u voor uw gebitsprothese bij ons aan het juiste adres. In Nederland is, naast de tandarts, ook de tandprotheticus bevoegd om een gebitsprothese aan te meten. Zo wordt een nieuw kunstgebit, reparatie of opvulling vaak voor een groot tot volledig gedeelte door uw mutualiteit vergoed.

Vrijblijvende intake

Wij bieden het adviesgesprek vrijblijvend en gratis aan. De situatie in de mond wordt bekeken en er wordt een advies gegeven. Alvorens een behandeling wordt gestart, worden eerst de kosten en vergoedingen besproken en wordt er een begroting gemaakt. Met deze begroting kunt u bij uw ziektekostenverzekering informeren wat uw eigen bijdrage (in België tegemoetkoming) is. De behandeling wordt pas gestart wanneer u akkoord geeft op de begroting - op die manier weet u precies waaraan u toe bent. 

Onze voordelen op een rijtje:

  • Gecontracteerd met de meeste zorgverzekeraars;
  • Ook vergoeding door de Belgische mutualiteiten;
  • Zowel het aanmeten, als het techniekwerk vinden plaats onder één dak;
  • Géén tussenkomst of verwijzing nodig van tandarts;
  • Reparaties klaar terwijl u wacht;
  • Rebasing (opvullen) dezelfde ochtend klaar.

Gratis intakegesprek inplannen?

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update