Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Mijn interesse in de tandprothetiek

Ik vind het fijn om mensen te verzekeren van een gezonde lach. Om hieraan te kunnen bijdragen, heb ik een basisopleiding in tandtechniek gevolgd. Maar ik wilde meer en heb daarna nog de opleiding tot Tandprotheticus gevolgd. Na diverse jaren in verschillende tandartspraktijken ben ik mijn eigen tandprothetiek praktijk gestart. Ik bied hierbij een extra service door ook een 'aan huis service' aan te meten. Voor veel mensen is het lastig om de praktijk te zoeken, daarom bied ik mijn tandprotheticus services ook aan bij de mensen thuis.

Mijn werk als tandprotheticus

Als tandprotheticus ben ik een specialist. Mijn specialisatie is dat ik zowel het aanmeten als het vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen doe. In mijn tandprothetiek praktijk kunt u terecht voor volledige gebitsprothese, gedeeltelijke gebitsprotheses, immediaatprotheses of een klikgebit op implantaten. Zoals al eerder is benoemd is er geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld een tandarts. 

U kunt mijn tandprothetiek praktijk voor de volgende tandprotheticus zaken bezoeken:

  • U kunt bij mij terecht voor advies en informatie wanneer u problemen heeft met uw huidige kunstgebit, voor de eerste keer een kunstgebit moet laten aanmeten of gewoon graag informatie wilt over de behandeling.
  • Verder kan ik uw huidige prothese en mondholte beoordelen. Het is verstandig om ieder jaar een controle te laten uitvoeren, zodat u zeker weet dat de pasvorm nog juist en uw mondgezondheid nog in orde is. 
  • Ook verzorg ik reparaties en aanpassingen aan het kunstgebit en kan ik zorgen voor een vernieuwing van een kunstgebit. 
  • Tevens bied ik nazorg aan. 

Het proces van het aanmeten van een gebitsprothese

Als tandprotheticus werk ik zelfstandig aan uw kunstgebit. Dus vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsen, wordt er door één en dezelfde persoon aan uw kunstgebit gewerkt. Uw persoonlijke wensen worden dan ook zorgvuldig meegenomen. 

Eerst zal er een proefprothese worden gemaakt. Deze wordt in was gemaakt en u beoordeelt samen met mij of u het uiterlijk passend vindt. In deze fase zijn veranderingen nog mogelijk. 

Wanneer u goedkeuring geeft, zal ik, de tandtechnicus, de prothese afmaken en uiteindelijk plaatsen. Gemiddeld genomen zijn er ongeveer zes bezoeken bij de tandprotheticus Truijen nodig.

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Budel, Maarheeze, Cranendonck, Someren, Ospel, Kelpen, Nederweert, Weert, Stramproy, Ell en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Deurne, Neerpelt, Eindhoven, Valkenswaard, Maasbracht, Meijel, Geldrop, Bergeijk, Leudal, Hamont, Heeze, Roggel, Overpelt, Bocholt, Asten, Leende, Lommel, Helmond, Helden, Roermond.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update