Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Tandtechniek : volledige gebitsprothese

Uw eigen natuurlijke gebit en kaak worden na verloop van tijd minder sterk. Dit is het juiste moment om na te denken over een volledige gebitsprothese. Deze kan uw gebit vervangen waardoor u weer zonder enige ongemak dagelijkse handelingen, zoals eten en praten, kunt uitvoeren. Heeft u al een gebitsprothese en ervaart u enkele problemen? De oorzaak kan het slinken van uw kaak zijn. Hierdoor zit uw prothese niet meer mooi aangesloten en kan hij als los zittend ervaren worden. Dit probleem kan verholpen worden door het rebasen van uw prothese. Dit wilt zeggen dat uw prothese wordt opgevuld waardoor u niet direct een nieuwe prothese hoeft laten aanmeten. 

Tandtechniek : gedeeltelijke gebitsprothese

Wanneer u slechts enkele tanden verloren bent, kan een gedeeltelijke prothese de uitkomst bieden. Het is niet nodig om uw volledige gebit te voorzien van een prothese. Slechts de tanden die missen worden vervangen door een prothese. U behoudt uw eigen natuurlijke gebit welke wordt aangevuld met een partiële gebitsprothese. Wij voorzien u door middel van tandtechniek weer met een stralende glimlach!

Tandtechniek : klikgebit op implantaten

Ervaart u last van uw prothese of merkt u dat deze los zit? Dan kunt u in aanmerking komen voor een klikgebit op implantaten in uw onderkaak. De prothese die door Mondzorgcentrum Truijen gemaakt wordt, zal geplaatst worden op de implantaten. Op deze manier wordt uw kaak ontlast waardoor pijnklachten in een mum van tijd verdwijnen. Voor het plaatsen van de implantaten werken wij samen met een gecertificeerde implantoloog.

 

Tandtechniek : reparatie & rebasing

Het kan voorkomen dat uw kunstgebit na loop van tijd steeds losser gaat zitten. In dit geval kunt u kiezen voor rebasing van uw prothese. Deze wordt opgevuld waardoor uw prothese weer een perfecte pasvorm heeft. Is uw prothese gebroken, zijn er tanden uit of is er een stuk afgebroken? Dan is het mogelijk deze te laten repareren. Het repareren en rebasen van uw prothese wordt voor 90% vergoed door de zorgverzekeraar. 

Tandtechniek : immediaatprothese

Zo kan het nodig zijn uw volledige gebit te laten trekken voor het plaatsen van implantaten. U krijgt van tevoren de mogelijkheid een immediaatprothese te laten maken. Deze immediaatprothese dient als tijdelijke vervanging van uw gebit zodat u niet zonder tanden rond hoeft te lopen en gewoon kunt kauwen. 

Tandtechniek Een persoonlijke benadering

Heeft u een gebitsprothese nodig? U bent zeker niet de enige! Ruim 3 miljoen Nederlanders dragen een volledige of gedeeltelijke tandprothese. Maar lang niet altijd past deze prothese, met alle kleine en grotere ongemakken van dien. Een persoonlijke en zorgvuldige benadering is bij Mondzorgcentrum Truijen dan ook van groot belang. U wilt dat uw tandprothese comfortabel zit en dat het resultaat er mooi en natuurlijk uitziet. Een stralende lach die jarenlang meegaat, hoeft helemaal niet duur te zijn. Samen met u zijn wij toegewijd aan een gezond en mooi resultaat! Maak een afspraak voor onze "service aan huis opmeten" via onze vestiging in Weert ( Limburg ) of kom naar onze tandtechniek praktijk te Budel ( Brabant ).

 

Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Ik kan met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte eigen bijdrage is. De meeste verzekeraars vergoeden een nieuwe gebitsprothese na vijf jaar.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Someren, Cranendonck, Stramproy, Budel, Weert, Maarheeze, Nederweert, Ospel, Kelpen, Ell en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Maasbracht, Bocholt, Helmond, Leende, Meijel, Leudal, Roggel, Valkenswaard, Bergeijk, Heeze, Roermond, Deurne, Helden, Lommel, Geldrop, Hamont, Overpelt, Neerpelt, Eindhoven, Asten.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update