Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Bent u op zoek naar de beste mondzorg in Weert en omstreken voor uw nieuwe kunstgebit of gebitsprothese?

Dan kiest u voor de hoogste kwaliteit in combinatie met de minste inspanning? U hoeft uw huis niet eens uit, want ik kom naar u toe.

Neem contact met mij op


Waarom zou u naar een praktijk toe gaan, als ik ook naar u thuis toe kan komen?

Mondzorgcentrum Truijen is een tandprothetische praktijk die zich richt op mensen die minder mobiel zijn en zorg behoeven omtrent de gebitsprothese. Deze dienst wordt aangeboden aan huis in uw eigen stoel en in uw eigen vertrouwde omgeving. Waarom zou u naar een praktijk toe gaan, als ik ook naar u thuis toe kan komen?

Wanneer u snel in het bezit wilt zijn van een nieuw kunstgebit, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Binnen één week kan uw nieuwe kunstgebit klaar zijn. 

Ik ben tevens gespecialiseerd in het vervaardigen van een noodgebit of noodprothese en het maken van een klikgebit op implantaten. Ook voor een gedeeltelijke prothese zoals een frameprothese of een plaatje kunt u bij mij terecht. 

Ik heb een hiervoor een nauwe samenwerking met tandartsen en een implantoloog in de omgeving Weert. Ik regel de gehele behandeling met u ‘van A tot Z’. U hebt enkel persoonlijk contact met mij want ik ben uw vaste aanspreekpunt.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek in Weert en omstreken

Ik ben zowel tandtechnicus als tandprotheticus. Ik meet daarbij de prothese aan en vervaardig daarbij ook het techniekwerk in mijn eigen laboratorium met de beste methodes en professionele materialen.

U kunt bij mij tevens terecht voor het opvullen of repareren van het kunstgebit en ook hiervoor kom ik bij u thuis.

Mijn werkgebied is regio Weert en omstreken. Denk hierbij dus ook aan Nederweert, Stramproy, Kelpen-Oler, Ospel, Ospeldijk, Leveroy, Heibloem, Meijel, Heythuysen, Baexem, Roggel, Roermond, Grathem, Maarheeze, Budel, Soerendonk en Someren.

Ik ben gecontracteerd met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.
 

Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Ik kan met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte eigen bijdrage is. De meeste verzekeraars vergoeden een nieuwe gebitsprothese na vijf jaar.

Neem contact op
Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Someren, Cranendonck, Ospel, Maarheeze, Stramproy, Weert, Ell, Budel, Kelpen, Nederweert en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Neerpelt, Bergeijk, Leudal, Valkenswaard, Maasbracht, Eindhoven, Lommel, Roermond, Bocholt, Meijel, Deurne, Heeze, Helden, Helmond, Asten, Overpelt, Roggel, Geldrop, Leende, Hamont.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of .

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Mondzorg Truijen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Gesloten
Stuur een mail info@mondzorgtruijen.nl
0495-755539
info@mondzorgtruijen.nl
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update